Nieuws


Inschrijven voor de nieuwsbrief? Klik hier.

 

1 oktober 2014


2e editie Plantproeverij 2014

Om degenen die niet in de gelegenheid waren om bij de eerste keer aanwezig te zijn de kans te geven om onze Plant Proeverij te ervaren organiseren wij nogmaals onze Plant Proeverij waarmee wij een indruk willen geven van ons brede assortiment, met onder andere nieuwe (licentie)soorten. Wij hebben een speciale presentatie ruimte gemaakt waardoor er een goed overzicht ontstaat met betrekking tot de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Deze dag wordt wederom voornamelijk georganiseerd voor hovenier en afhaalcentrum maar uiteraard zijn alle geinteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Particulieren kunnen wij helaas niet verwelkomen.

De plantproeverij vindt plaats op donderdag 9 oktober, van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt dan onder het genot van een hapje en een kop koffie kennis maken met het assortiment en het bedrijf van v/d Lockant Potcultuur.

 


4 juli 2014


Plantproeverij 2014

Met gepaste trots presenteren wij de eerste Plant Proeverij van v/d Lockant Potcultuur waarmee wij een indruk willen geven van ons brede assortiment, met onder andere nieuwe (licentie)soorten. Wij hebben een speciale presentatie ruimte gemaakt waardoor er een goed overzicht ontstaat met betrekking tot de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Deze dagen worden voornamelijk georganiseerd voor hovenier en afhaalcentrum maar uiteraard zijn alle geinteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Particulieren kunnen wij helaas niet verwelkomen.

De plantproeverij vindt plaats van donderdag 24 juli tot en met zaterdag 26 juli, van 8:00 tot 18:00 uur. U kunt dan onder het genot van een streekspecialiteit en een kop koffie kennis maken met het assortiment en het bedrijf van v/d Lockant Potcultuur.

 

9 mei 2014


Floraliën 2014

Zoals waarschijnlijk al bekend, is dit jaar de Floraliën voor het eerst te beleven in Nederland, in de Brabanthallen in Den Bosch.

Ook onze planten zijn daar momenteel te bewonderen in een mooi aangelegde tuin. Deze tuin is te vinden in Hal in, locatie 1.6 en 1.7.

Om u alvast een indruk te geven ziet u hieronder een impressie van onze tuin:

 


2 mei 2014


Artikel Boomkwekerij #9 2014

Wederom staat Martien van de Lockant weer in De Boomkwekerij met zijn bedrijf. Het artikel heeft als onderwerp de ontwikkelscan en hoe deze opleidingsadvies geeft over personeel. Het artikel is te vinden in De Boomkwekerij #9 van 2 mei op pagina 14 en 15.
Klik hier voor de online versie.